referentie_hampiproducts
"Voor de introductie moesten we op korte termijn een bijzondere vorm doos drukken. Budgetdoosjes.nl begeleidde ons gedurende het gehele proces en kon zelfs nog wat correcties doorvoeren. Een perfecte introductie!" Hampi products

 


Het stoerste luxe doosje voor de leukste prijs

Op zoek naar een origineel doosje ? Dan hebben we iets leuks voor je. Deze doosjes, gemaakt van massief karton, zijn doosjes in hun puurste vorm. Het doosje en dekseltje worden door een opvallend elastiekje in vorm gehouden. Het pure karton geeft een stoer karakter aan het doosje.

0,95 bij 10 stuks!

Deze doosjes kunnen per 10 stuks besteld worden en kosten in het formaat 104 x 104 x 27 mm slechts 0,95. De doosjes worden dan geleverd zonder logo. Meer informatie en bestellen.

 

••Bestel hier een proefpakket met alle kartonsoorten en elastiekjes.••Kies kleur

De doosjes kunnen gemaakt worden van karton in de kleuren zwart, wit , grijs en bruin. Kies een opvallend elastiekje en maak je eigen unieke combinatie.

 

 

Kijk snel op de budgetdoosjes webshop voor deze items of neem even contact op voor een specifieke vraag.

massimomassimo

Toepassingen DIYS doosje

Dit doosje kan voor veel toepassingen gebruikt worden maar is het meest geschikt als cadeaudoosje. Ook als cadeaubondoosje, doosje voor uitnodigingen of als sieradendoosje.

Voor meer informatie kun je het beste even contact met ons opnemen. Bel 076 5649911 of vul een terugbelverzoek in. Direct een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Klik dan hier.

offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!