referentie_hampiproducts
"Voor de introductie moesten we op korte termijn een bijzondere vorm doos drukken. Budgetdoosjes.nl begeleidde ons gedurende het gehele proces en kon zelfs nog wat correcties doorvoeren. Een perfecte introductie!" Hampi products

 

Geef je product de uitstraling van een A-merk!

Zoek je een luxe doos, op maat gemaakt, bedrukt in offset of foliedruk en eventueel voorzien van een interieur van schuim of karton? Dit kan al vanaf 250 stuks. Onbedrukt vanaf kleinere aantallen.
Emotie; dat is hier waar het om draait. Voorzien van een mooie bedrukking en eventueel gelamineerd met glans of mat laminaat wordt het een ervaring om uit te pakken. Van kleine doosjes voor sieraden tot grote dozen voor koffie, kleding, geschenken of voor spellen.

 

Kijk eens op onze site, het doosjesatelier, voor projecten op maat. 

massimo massimo massimo Hema Jelle_doos iPhonedoos iPhonedoos
Doos_Buscaglione Floriade_2022

Mooi, mooier mooist

Laat de doos omplakken met een door en door gekleurd luxe papier, bijvoorbeeld in zwart, en we drukken je logo door middel van foliedruk. Dit geeft een fantastisch resultaat. Wat te denken van mat zwart papier met een glanzend zwarte foliedruk ? Of een mooi mat wit papier voorzien van een subtiel detail in zilverfolie ? Informeer naar de mogelijkheden en de kosten, het zal je verrassen !

Traditioneel

Geef de doosjes een traditioneel uiterlijk door gebruik te maken van een linnenpersing papier, eventueel voorzien van een preeg (relief druk)

Ieder formaat mogelijk
We maken de dozen op maat en er zijn dus geen standaard afmetingen, bijna alles is mogelijk.

Voor meer informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen. Bel 076 5649911 of vul een terugbelverzoek in. Direct een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Klik dan hier.

offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!