referentie_hampiproducts
"Voor de introductie moesten we op korte termijn een bijzondere vorm doos drukken. Budgetdoosjes.nl begeleidde ons gedurende het gehele proces en kon zelfs nog wat correcties doorvoeren. Een perfecte introductie!" Hampi products

 

Laat mailings en pakketten opvallen!

Bij een mooi product of sterke boodschap hoort een mooie verzendverpakking. Geen saaie enveloppen of witte doosjes maar een brievenbusdoos met je eigen identiteit !

brievenbusdoosje

 

Vouwkarton of golfkartonnen brievenbusdoos

Onze vouwkartonnen brievenbusdoosjes zijn ontwikkeld als budgetvriendelijk en mooier alternatief voor golfkartonnen brievenbusdoos. Deze brievenbusdoosjes zijn met name geschikt voor kleinere aantallen en zijn beschibkaar in de maten A6, A5 en A4. Door het lage gewicht van de doos spaar je ook nog eens op postzegels.

 

 

 

NIEUW! Luxe verzenddozen op DOOSJESSHOP.NL Dé webshop voor mooie, luxe en originele dozen. We gebruiken bijzondere materialen om dozen te maken die onderscheidend zijn van het bestaande aanbod. Je vindt hier onder meer brievenbusdozen, verzenddozen, wijndozen, cadeauverpakkingen en luxe dozen. Van vouwkarton, golfkarton of massief karton. Soms maken we partijen die we eenmalig kunnen aanbieden. Hier gaat het altijd om dozen die iets bijzonders hebben. Ze zijn bijvoorbeeld met een heel bijzonder materiaal omplakt of hebben een bijzondere constructie.

 Golfkartonnen brievenbusdoos

Een brievenbusdoos van golfkarton is zeer geschikt voor grotere aantallen: hij is gemakkelijk op te zetten. Bedrukt in offset op glanzend wit papier en gecacheerd op minigolf is het de meest representatieve brievenbusdoos onder de golfkartonnen varianten. Deze is zowel in A4 als A5 verkrijgbaar.
Slim Weight Slim Weight Slim Weight

Neem voor meer informatie geheel vrijblijven contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Kies dan bij optie "Verzenddoos" op ja.


Interieur op maat

indien gewenst is het mogelijk om een interieur te laten maken zodat de producten netjes gefixeerd in de doos blijven liggen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


interieur in brievenbusdoosje

Besparen op portokosten

Door het gebruik van een slimme constructie kunnen we werken met vouwkarton in plaats van dik golfkarton. Hierdoor ziet de doos er niet alleen veel mooier uit, maar is het gewicht ook laag en bespaar je tevens kosten op postzegels.

 

Sample ontvangen ?

Stuur een mail naar brievenbusdoos@budgetdoosjes.nl en laat je adresgegevens achter. Wij sturen dan een voorbeeld doos per post. Zo zie je direct hoe het aankomt.


Opmaak en aanleveren bestanden

Indien gewenst kan onze studio het ontwerp en de opmaak voor je verzorgen. Op basis van de aangeleverde bestanden en de briefing maken wij een ontwerp en sturen dat ter goedkeuring naar je toe. Zo weet je zeker dat alles goed gaat. Wil je het liever zelf doen of schakel je een ander buro in voor de opmaak ?
Download dan de stanstekening in de webshop om het artwork in op te maken. Wij controleren de bestanden altijd voor we gaan drukken.

 
offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!