referentie_hampiproducts
"Voor de introductie moesten we op korte termijn een bijzondere vorm doos drukken. Budgetdoosjes.nl begeleidde ons gedurende het gehele proces en kon zelfs nog wat correcties doorvoeren. Een perfecte introductie!" Hampi products

Doos met deksel

Wilt u uw klanten echt verrassen met een cadeautje? Door gebruik te maken van een doos met een deksel wordt het uitpakken een feest. Of er nu sokken, een boekje, foto's of sieraden in zitten. Vloeipapier om het product, etiketje om het netjes af te sluiten en het is compleet.


 

Menukaart


Klik hier om onze menukaart te downloaden voor een overzicht van de reeds bestaande afmetingen van doosjes met een deksel.

 

Inmiddels hebben we veel formaten doosjes en er komen dagelijks nieuwe formaten bij. De formaten van de bestaande doosjes kun je vinden op onze menukaart. Op deze menukaart vind je achter de maten de prijscategorie voor de doosjes. Op de menukaart prijscategorie kun je de prijzen zien van de doosjes tot 2500 stuks.


Wil je de prijslijst van de bestaande klepdekseldoosjes ontvangen neem dan gerust contact met ons op. We sturen deze dan via de mail naar je toe.


Naast onze bestaande doosjes maken we ook doosjes op maat. Wil je een offerte aanvragen voor een doosje op maat klik dan hier.


 

Interieur

Door middel van een interieur kunnen producten gefixeerd worden in de doos, bijvoorbeeld een weerstation of een usb stick.
Kiest u voor een luxe Sulfaatkarton materiaal met een matte finish, dan zal het doosje er nog luxer uitzien.

Een bijkomend voordeel is dat wij ze niet hoeven te verlijmen. Ze worden plano aangeleverd en moeten dan in elkaar gevouwen worden. En dat scheelt kosten!

 

Geef uw product meer waarde en verpak het in een mooi bedrukt doosje op maat! Uw logo wordt vaker gecommuniceerd en uw merk krijgt meer waarde.


 

Het vouwen van de doosjes.

Het vouwen van de de doosjes is eenvoudig maar vraagt wel wat gewenning. In onderstaand filmpje is (versneld) te zien hoe het gevouwen moet worden. Gaat het te snel, dan hebben we ook nog een PDF document dat geprint kan worden. Klik op onderstaande link om het document te downloaden.

vouwinstructie_doos_met_deksel Vouwinstructie doosje met deksel
Slim Weight Slim Weight Slim Weight
Slim Weight Slim Weight Slim Weight
Slim Weight Slim Weight
offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!