referentie_hampiproducts
"Voor de introductie moesten we op korte termijn een bijzondere vorm doos drukken. Budgetdoosjes.nl begeleidde ons gedurende het gehele proces en kon zelfs nog wat correcties doorvoeren. Een perfecte introductie!" Hampi products

Op zoek naar een doos op maat?

Budgetdoosjes maakt doosjes op maat. In golf-, massief- en in vouwkarton. Bedrukt en in kleine tot middelgrote oplages. Voor ieder budget bieden we de beste oplossing.

Bijvoorbeeld een doos op maat met een interieur dat geschikt is om een gadget en een brochure in te verpakken als mailing voor uw klanten, of een doosje met een speciale vorm.

Heeft u een bijzonder doosje nodig? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee over de beste oplossing of vraag direct een offerte aan.

"Budgetdoosjes heeft ons ontzettend geholpen in een verpakkingstraject voor een gezamenlijke opdrachtgever (hampi products). Het uitdagende ontwerp vergde wat meedenkwerk. Zowel op de stansvorm als het dtp werk was Budgetdoosjes zeer proactief en accuraat in hun hulp. Het eindresultaat is verbluffend, dankzij het goede drukwerk en de correcte stansvorm van Budgetdoosjes."
Sabine Louet Feisser (client Services Director Brandnew Design)
offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!