referentie_hampiproducts
"Voor de introductie moesten we op korte termijn een bijzondere vorm doos drukken. Budgetdoosjes.nl begeleidde ons gedurende het gehele proces en kon zelfs nog wat correcties doorvoeren. Een perfecte introductie!" Hampi products

Golfkartonnen dozen

Zoek je een mooie doos om je producten in te beschermen, te verzenden of te presenteren? Denk dan eens aan een golfkartonnen doos. Wij kunnen die ook in kleinere aantallen heel concurerend aanbieden.

De dozen kunnen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde bedrukt worden. Het materiaal waarop we drukken is altijd wit. Zo komen de kleuren mooi uit.

 


 

Een doos met karakter

Door gebruik te maken van bruin kraftkarton in combinatie met een bedrukking aan de binnenzijde krijgt de doos een heel eigen karakter. Een combinatie met een sticker aan de buitenzijde is uiteraard ook mogelijk.

 Beschermen tegen vuil en vocht

Bij donkere kleuren of een all over bedrukking adviseren we om de dozen te voorzien van een laminaat. Dit is een kunststof laagje dat het papier beschermt tegen vuil, vocht en ervoor zorgt dat de doos langer mooi blijft.
Er kan gekozen worden voor mat of glanzend laminaat.

Doos van golfkarton met glanslaminaat

Interieur

Om het product te fixeren en ervoor te zorgen dat het niet rammelt kunnen we een interieur maken. Dit kan van Polyether schuim of in karton.
Voordeel van schuim is dat het relatief goedkoop is gemakkelijk is in gebruik. Het neemt echter wel veel ruimte in om het op te slaan. Voordeel van een kartonnen interieur is dat het bedrukbaar is en weinig ruimte inneemt. Een interieur van karton moet echter wel gevouwen worden wat iets meer tijd kost.
Sluiting

De dozen kunnen op verschillende manieren gesloten worden om te voorkomen dat ze ongewild open gaan. Moet een doos echt verzegeld worden dan kunnen we een dubbelzijdig tape aanbrengen op de klep in combinatie met een scheurperforatie. De doos zal dan echt met een perforatie opengescheurd moeten worden. Het kan ook gewoon met een sluitlipje of een insteekdeksel. In principe is alles mogelijk.Direct een offerte aanvragen voor een doosje op maat kan ook, klik dan hier. en geef in de opmerkingen even aan dat een golfkartonnen doos gevraagd wordt.
Geef uw product meer waarde en verpak het in een mooi bedrukt doosje op maat! Uw logo wordt vaker gecommuniceerd en uw merk krijgt meer waarde.


offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!