referentie_hampiproducts
"Voor de introductie moesten we op korte termijn een bijzondere vorm doos drukken. Budgetdoosjes.nl begeleidde ons gedurende het gehele proces en kon zelfs nog wat correcties doorvoeren. Een perfecte introductie!" Hampi products


Kraft karton voor doosjes met karakter

De trend van 2016 en ook in 2017 verwachten we dat het gebruik van pure materialen zoals kraft karton ook weer veel gezien zal worden. Dit geeft een heel stoer uiterlijk waarmee je doosjes kunt maken met een heel eigen karakter.

 

Vraag hier direct een offerte aan.

 

ecodoos

 

Wit drukken op kraft karton

Het drukken op kraft karton is anders dan dan op wit karton. De ondergrond is niet wit waardoor de inkten, die transparant zijn, donkerder tonen dan op wit. We kunnen wel PMS kleuren drukken maar hou er rekening mee dat het moeilijk te voorspellen hoe de kleur zal tonen.
Om de kleuren toch helderder te maken kunnen we er een witte laag inkt onder drukken. DIt kan niet met alle designs dus we zullen dat per ontwerp moeten beoordelen. Dit wit is ook goed te gebruiken als onderdeel van het ontwerp. Hou er wel rekening mee dat het wit niet spierwit is omdat het ook wat doorschijnend is.

 

Digitaal drukken op kraft

Het kraft karton is ook digitaal te drukken. We maken hiervoor gebruik van de nieuwste drukpersen. Deze drukpersen kunnen ook dekwit drukken. Deze wit is vele malen dekkender dan de standaard offset wit. Met name voor kleine aantallen is deze techniek erg geschikt.

 

De afbeeldingen hieronder laten het verschil tussen digitaal en offset wit zien.

Dekwit gedrukt op kraft in digitaal en offset

 

 

 

 

Simuleren van bedrukt kraftkarton

. Een full color bedrukking op kraft karton wordt meestal niet mooi. Als alternatief kunnen we ook het kraftkarton drukken op wit karton. Met het juiste gebruik van de technieken en materialen ziet dat er heel natuurlijk uit. Het grote voordeel is dat witte delen echt wit zijn en dat er met full color afbeeldingen gewerkt kan worden.

We adviseren graag op basis van het aantal, budget en het ontwerp welke techniek we zouden adviseren.


Vraag hier direct een offerte aan.


Geef uw product meer waarde en verpak het in een mooi bedrukt doosje op maat! Uw logo wordt vaker gecommuniceerd en uw merk krijgt meer waarde.

Slim Weight Slim Weight Slim Weight
Slim Weight Slim Weight Slim Weight
offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!