referentie_hampiproducts
"Voor de introductie moesten we op korte termijn een bijzondere vorm doos drukken. Budgetdoosjes.nl begeleidde ons gedurende het gehele proces en kon zelfs nog wat correcties doorvoeren. Een perfecte introductie!" Hampi products

 

Lade met sleeve

Lade met sleeve doosjes zijn voornamelijk bekend als luciferdoosjes. Een tijdloos en hip doosje voor een echte uitpak beleving.


 

Menukaart


Klik hier om onze menukaart te downloaden voor een overzicht van de reeds bestaande afmetingen van lade met sleeve doosjes.

 

Inmiddels hebben we veel formaten doosjes en er komen dagelijks nieuwe formaten bij. De formaten van de bestaande doosjes kun je vinden op onze menukaart. Op deze menukaart vind je achter de maten de prijscategorie voor de doosjes. Op de menukaart prijscategorie kun je de prijzen zien van de doosjes tot 2500 stuks.


Wil je de prijslijst van de bestaande lades met sleeve ontvangen neem dan gerust contact met ons op. We sturen deze dan via de mail naar je toe.
Naast onze bestaande doosjes maken we ook doosjes op maat. Wil je een offerte aanvragen voor een doosje op maat klik dan hier.

 

 

Geef uw product meer waarde en verpak het in een mooi bedrukt doosje op maat! Uw logo wordt vaker gecommuniceerd en uw merk krijgt meer waarde.
Slim Weight Slim Weight Slim Weight
Slim Weight Slim Weight Slim Weight
offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!