referentie_hampiproducts
"Voor de introductie moesten we op korte termijn een bijzondere vorm doos drukken. Budgetdoosjes.nl begeleidde ons gedurende het gehele proces en kon zelfs nog wat correcties doorvoeren. Een perfecte introductie!" Hampi products

Verpakkingsontwerp / Packaging Engineering

Met Budgetdoosjes.nl leveren we verpakkingen, met Spring Packaging ontwikkelen we verpakkingen. In 2008 zijn we gestart als ontwerpbureau voor verpakkingen. Sinds die tijd hebben we vele projecten mogen doen, veel verpakkingen ontwikkeld en heel veel ideeŽn en inspiratie opgedaan.

 

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van verpakkingen van karton. Bij het ontwikkelen houden we ons met name bezig met het structureel ontwerpen; de vorm van de verpakking. Hierbij houden we rekening met de toepassing, de verpakkingswijze, het product en de uitstraling.

In het traject komen vele keuzemomenten voorbij waarbij we je als klant adviseren en begeleiden.

 

Hoe werken we?

We zijn een pragmatisch bedrijf en houden niet van dure termen. Wat we doen doen we gewoon goed. Na een eerste bespreking maken we vrijblijvend een offerte waarin we duidelijk beschrijven wat we gaan uitvoeren en wat de kosten zijn.
Daarna starten we met de uitvoering, hoe dat traject eruit ziet is uiteraard afhankelijk van de opdracht. Het project delen we op in verschillende fases zodat we de deeltrajecten duidelijk afkaderen. Als eindresultaat van het project leveren we een fysiek model op inclusief de werktekeningen. Deze worden eigendom van de opdrachtgever.

 

Productie

Indien gewenst maken we natuurlijk graag de doosjes. Bij het ontwerpen houden we daar echter niet expliciet rekening mee, dat zou ons namelijk kunnen beperken bij het ontwikkelen van een goede oplossing. Je bent als opdrachtgever vrij om de doosjes elders te laten produceren. We zijn zelfs bereid om je daarin te begeleiden.


Kosten

De projecten die we aannemen zijn meestal uitvoerbaar in een aantal dagdelen, varierend van 4 tot 24 uur. Ons uurtarief is € 75,00. Meestal maken we en vaste prijs, zo weet iedereen waar ze aan toe zijn.

Contact en offerte

GeÔnspireerd? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Pieter, je kunt ook mailen naar pieter@budgetdoosjes.nl of pieter@springpackaging.nl.

offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!