referentie_pingpongdesign
"Perfecte kwaliteit en zeer snelle levering. Zelfs nog sneller dan de gevraagde, toch al korte, leverdatum!" Ping Pong Design

 

Referenties

Op deze pagina treft u een selectie aan van verschillende doosjes die we geleverd hebben. Klik op de thumbnails voor een vergroting van het beeld.

Slim Weight
Langsnaad verlijmd doosje bedrukt met 3 kleuren. Ronde en rechthoek stickers bedrukt in 3 kleuren. Bijsluiter is met 1 kleur bedrukt.
Slim Weight
Vouwkartonnen doos met deksel bedrukt met 1 kleur in opdracht van Arzu BAKT.
Slim Weight
Langsnaad verlijmd doosje in full color bedrukt.
Slim Weight
Vouwkartonnen doos met deksel met een op maat gemaakt interieur. Deze doos met deksel is full color bedrukt.
Slim Weight
Langsnaad verlijmd doosje in full color bedrukt.
Slim Weight
Full color bewaarcassette gemaakt van vouwkarton in opdracht van Sanoma.
Slim Weight
Lade met sleeve gemaakt in opdracht van de Brandzaak. Lade is uitgevoerd in een bruin golfkarton en de sleeve is gemaakt van een kraftkarton bedrukt met 1 kleur.
Slim Weight
Massieve doos met deksel voorzien van een schuimen interieur. De doos is bedrukt met 1 kleur zwart en op het deksel is het logo in een goudfolie. Deze doos met deksel hebben we gemaakt in opdracht van Monai.
Slim Weight
Verzenddoos van golfkarton gecacheerd met 1 kleur bedrukt MC papier. In opdracht van Het Massagehuys.
Slim Weight
Lade met sleeve gemaakt in opdracht van van den Hende Chocolat. Lade is gemaakt van kraftkarton en de sleeve in een wit GC1 karton bedrukt met 1 kleur.
Slim Weight
Lade met sleeve gemaakt van kraftkarton met 1 kleur bedrukt in opdracht van Monsieur Bojangles.
Slim Weight
Een stoere bruine golfkartonnen verzenddoos. De binnenzijde is voorzien van drukwerk. Het drukwerk wordt verlijmd (gecacheerd) op het golfkarton.
Slim Weight
Doosje met deksel van vouwkarton voor hoogwaardig kunstfoto project van Willem Popelier, The Do It Yourselfie Guid

Slim Weight
Productie van langsnaad verlijmde doosjes op sulfaatkarton voor een luxe uitstraling.

Hampi_natural leafs
Wij hebben het ontwerp, uitvoering en de productie verzorgt voor deze doosjes. Door de perforatie en de dekselconstructie is deze doos stapelbaar en in te zetten als display.

Hampi_natural leafs
"Budgetdoosjes heeft ons ontzettend geholpen in een verpakkingstraject voor een gezamenlijke opdrachtgever (hampi products). Het uitdagende ontwerp vergde wat meedenkwerk. Zowel op de stansvorm als het dtp werk was Budgetdoosjes zeer proactief en accuraat in hun hulp. Het eindresultaat is verbluffend, dankzij het goede drukwerk en de correcte stansvorm van Budgetdoosjes."
Sabine Louet Feisser (client Services Director Brandnew Design)

Hampi natural leafs, Brand new Design
"Voor de introductie van onze consumentenverpakking moesten we op korte termijn een bijzondere vorm doos drukken. Doosjesopmaat.nl nam die uitdaging graag aan en begeleidde ons gedurende het gehele proces. Dankzij hun inzet hadden we alles op tijd in huis en konden we op de valreep nog een paar correcties uitvoeren. Het resultaat was een perfecte introductie!"
Frederic Sanders, (Hampi Products)

 

 


Doos met klepdeksel uitgevoerd in een stevig, mooi wit mat karton. We hebben tevens transparante sluitetiketten bijgeleverd. Deze doos is geschikt als verzenddoos, maar wel even inpakken, want wie kan de verleiding weerstaan om zoiets moois dicht te laten ?
Meer details, open de PDF

Doos en deksel uitgevoerd in een stevig, mooi wit mat karton. Een echt cadeautje om te krijgen. Vloeipapier om het product en zelfs het eenvoudigste product krijgt klasse!
Meer details, open de PDF

Full Color bedrukte doosjes uitgevoerd in een GC2 karton. Meerdere varianten.

Chi, Breda


Doos met Eurolog voor een betere presentatie inhet schap. Gemakkelijk op te zetten, extra ruimte voor communicatie op de uitstekende flap met het eurolog.

In opdracht van een andere drukkerij


Plat doosje uitgevoerd in een luxe, mat sulfaatkarton. De prachtige kleuren en verlopen in het ontwerp komen goed tot uiting op dit materiaal.

www.byjanosh.com


Full Color bedrukte doosjes voor de Universiteit van Maastricht.

Bedrukte etiketten. Door ons grote netwerk kunnen we ook etiketten leveren. Deze order is ons gegunt door de extreem korte levertijd van 3 dagen.

"Hartelijk dank voor jullie inzet ! Met de hulp van budgetdoosjes.nl overstijgt het resultaat mijn oorspronkelijke verwachting. Ontwerp, uitvoering en levering, en dat binnen twee weken ! Bravo." Sandra Zimmer, Naturlicht (bijenwaskaarsen)
"Perfecte kwaliteit en zeer snelle levering. Zelfs nog sneller dan de gevraagde, toch al korte, leverdatum!"
Ping Pong Design
offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!