referentie_pingpongdesign
"Perfecte kwaliteit en zeer snelle levering. Zelfs nog sneller dan de gevraagde, toch al korte, leverdatum!" Ping Pong Design


Bedrukte verzenddozen gecacheerd

Wanneer een brievenbusdoos te klein is kunnen we ook stevige, bedrukte verzenddozen leveren. Deze dozen zijn uitgevoerd in een 1,5 mm minigolf karton, waarop een bedrukt wit glanzend papier wordt geplakt. Dit resulteert in een mooie verzenddoos.
NIEUW! Luxe verzenddozen op DOOSJESSHOP.NL Dé webshop voor mooie, luxe en originele dozen. We gebruiken bijzondere materialen om dozen te maken die onderscheidend zijn van het bestaande aanbod. Je vindt hier onder meer brievenbusdozen, verzenddozen, wijndozen, cadeauverpakkingen en luxe dozen. Van vouwkarton, golfkarton of massief karton. Soms maken we partijen die we eenmalig kunnen aanbieden. Hier gaat het altijd om dozen die iets bijzonders hebben. Ze zijn bijvoorbeeld met een heel bijzonder materiaal omplakt of hebben een bijzondere constructie.Voorbeelden van bedrukte verzenddozen.

Slim Weight Slim Weight Slim Weight
Slim Weight Slim Weight Slim Weight

Direct een offerte

Neem voor meer informatie geheel vrijblijven contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Kies dan bij optie "Verzenddoos" op ja.

offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!