referentie_hampiproducts
"Voor de introductie moesten we op korte termijn een bijzondere vorm doos drukken. Budgetdoosjes.nl begeleidde ons gedurende het gehele proces en kon zelfs nog wat correcties doorvoeren. Een perfecte introductie!" Hampi products

 

Welkom bij Budgetdoosjes.nl

Ben je op zoek naar de mooiste bedrukte doosjes, eventueel op maat? Dan zit je goed. Ons doel is om van ieder doosje iets bijzonders te maken, de doosjes die we maken moeten namenlijk iets verkopen, mensen enthousiasmeren en prikkelen.

Het "budget" in budgetdoosjes betekent dat we voor ieder budget de beste oplossing bieden. Of je nu een beperkt budget hebt of eens goed wilt uitpakken Wij kunnen het.

 

Lade met sleeve

Persoonlijk contact

Door meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van verpakkingen weten hoe complex het kan zijn en hoe belangrijk een juiste begeleiding in dit traject is. Onze toegevoegde waarde zit dan ook in de hoge service graag en het persoonlijke contact. Een doosje op maat is geen product dat je door middel van een webshop kunt verkopen.

 

Ons ontwikkelings- en verkoopteam is erin gespecialiseerd om je van het juiste advies te voorzien. Bij het ontwikkelen van een verpakking komt veel kijken en meestal is het eerste idee niet het beste. Zaken als materiaalkeuze, uitstraling, productie, duurzaamheid en prijs worden tegen elkaar afgezet. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten, dat kan op locatie, per mail of per telefoon.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

 

Verpakkingsontwikkeling

Budgetdoosjes.nl is onderdeel van Spring Packaging, in 2008 begonnen als ontwerpbureau voor verpakkingen. In de loop der jaren hebben we enorm veel ervaring opgedaan met karton en hebben we talloze ondernemers gesproken, ontelbaar veel producten gezien en onze bijdrage mogen leveren aan de wieg van diverse successtories.

 

Ons team is multidisciplinair: Packaging engineers met ervaring en de FMCG, Packaging specialisten met een Food achtergrond, creatievelingen met een styling achtergrond en grafisch specialisten.

 

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen bij het ontwikkelen van je verpakking, wil je je laten inspireren, wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je gewoon het gehele traject uit handen geven? Wij helpen je graag.

 

Neem vrijblijvend contact op met Pieter op pieter@budgetdoosjes.nl of pieter@springpackaging.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 076 5649911.Lade met sleeve

Daan over BudgetdoosjesLade met sleeve
Luxe doosjes op voorraad

Kijk eens onder het kopje Menukaart. Hier staan alle lijsten met bestaande formaten doosjes.

Afwijkende afmetingen zijn altijd mogelijk.

Kies een categorie

langsnaad verlijmde doos klepdeksel Doos met deksel

Langsnaad

Klepdeksel

Doos met deksel

klepdeksel Doos met deksel Gondeldoos

Gondeldoos,

Lade met sleeve

Doosjes met hangtag

langsnaad verlijmde doos klepdeksel langsnaad verlijmde doos

Tasvormig doosje

Massief karton

Golfkarton

 

Referentie
Massieve doos met deksel
"Zojuist zijn de doosjes binnen gekomen! Echt.. wat een vakwerk!! Super tof om te zien hoe strak, precies en gedetailleerd jullie de doosjes hebben gemaakt! Mooier als we hadden gehoopt;)! Wij zijn helemaal happy en komen voor een volgende opdracht zeker bij jullie terug!! Bedankt voor jullie service en kwaliteit!"
Jon van het Goor, BRNDZ (www.brndz.nl)

offerte voor doosjes


BEL VRIJBLIJVEND
076 564 991106 82 34 81 32

 

 

(alleen voor berichten)bullet KLEINE OPLAGES
Doosjes in kleine aantallen bereikbaar voor iedereen !
bullet SNELLE LEVERING
bullet FLEXIBEL
We zoeken altijd naar een passende oplossing !
bullet ADVIES EN DESIGN
Deskundig advies over de juiste verpakking en professioneel ontwerp vanuit onze studio.

Aangesloten bij Thuisvergelijken.nl, de grootste webshop gids!