Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op

Over ons

Ons doel is om van ieder bedrukt doosje iets bijzonders te maken, de doosjes die we maken moeten namelijk iets verkopen, mensen enthousiasmeren en prikkelen.

Het "budget" in budgetdoosjes betekent dat we voor ieder budget de beste oplossing bieden. Of je nu een beperkt budget hebt of eens goed wilt uitpakken Wij kunnen het.

Persoonlijk contact

Door meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van verpakkingen weten hoe complex het kan zijn en hoe belangrijk een juiste begeleiding in dit traject is. Onze toegevoegde waarde zit dan ook in de hoge service graag en het persoonlijke contact. Een bedrukt doosje op maat is geen product dat je door middel van een webshop kunt verkopen.

Ons ontwikkelings- en verkoopteam is erin gespecialiseerd om je van het juiste advies te voorzien. Bij het ontwikkelen van een verpakking komt veel kijken en meestal is het eerste idee niet het beste. Zaken als materiaalkeuze, uitstraling, productie, duurzaamheid en prijs worden tegen elkaar afgezet. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten, dat kan op locatie, per mail of per telefoon.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Verpakkingsontwikkeling

Budgetdoosjes.nl is onderdeel van Spring Creative Packaging, in 2008 begonnen als ontwerpbureau voor verpakkingen. In de loop der jaren hebben we enorm veel ervaring opgedaan met karton en hebben we talloze ondernemers gesproken, ontelbaar veel producten gezien en onze bijdrage mogen leveren aan de wieg van diverse successtories.

Ons team is multidisciplinair: Packaging engineers met ervaring en de FMCG, Packaging specialisten met een Food achtergrond, creatievelingen met een styling achtergrond en grafisch specialisten.

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen bij het ontwikkelen van je verpakking, wil je je laten inspireren, wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je gewoon het gehele traject uit handen geven? Wij helpen je graag.

Packaging award 2018

 In samenwerking met onze klant Nuud care hebben we een hele mooie bedrukte verpakking mogen ontwikkelen. Een verpakking van kraftkarton voorzien van een zeefdruk bedrukking. Van de 17 inzendingen in de categorie Design Non-food zijn wij runner-up geworden met de verpakking voor Nuud care deodorant. Dé vakprijs voor de verpakkingsbranche. 

 

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken

start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

+31 76 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

+31 76 564 9912

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op