Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op

Bedrukte doosjes in Noord Brabant

Het maakt niet uit waar je woont in Brabant. We leveren de fraaiste bedrukte doosjes in Breda, Eindhoven Tilburg en Den Bosch en daarbuiten.

VOORBEELDEN

Bedrukt kraft kartonnen doosje voor koekjes.
Envelopje met insteekkaart voor sieraden en omslag voor weekplanner, full color, foliedruk, mat karton.
PACKAGING DESIGN: kraft doosje met zeefdruk bedrukking
Full color bedrukte doosjes voor babylotion.
Full color bedrukt doosje voor spelkaarten.
Full color bedrukt luxe doosje voor giftcard.
Full color bedrukte brievenbusdoos van golfkarton.

Kunnen Japanners cadeaus beter verpakken dan Brabanders?

Om gelijk maar het antwoord te geven, ja! Dan hebben we het echter wel over het inpakken in de winkel van een geschenk. Daarbij worden ware kunststukjes gemaakt. Daar tegenover hebben we in Nederland een even fraaie als praktische oplossing. Die komt nota bene uit Ulvenhout. Het friemelen met papier en lint is niet iedereen gegeven en daarom is er nu een prachtig alternatief: Bedrukte dozen.

Klik hier voor een offerte aanvraag.

Bedrukte doosjes voor elke Brabander waar die ook woont. In Breda, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of gewoon op het platteland.

Spring Packaging in Ulvenhout heeft voor velen het verpakkingsprobleem opgelost en wel met behulp van milieuvriendelijk karton. Door met dit materiaal slim om te gaan worden de meest creatieve doosjes en dozen geformeerd. Geschikt om elk cadeau of waardevol product in te verpakken. De experts van Spring Packaging ontwikkelen voor elke afnemer de juiste en originele doosjes. Denk aan fraaie grafische ontwerpen, doosjes met zeefdruk en ook via laserstansen. Je gelooft je ogen niet als je ziet hoe karton tot de meest fraaie vormen kan worden “gekneed”.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER PACKAGING DESIGN

Bedrukte verpakkingen in Noord Brabant vinden hun weg bij veel ondernemingen

Voor doosjes is nu eenmaal geen ander woord in het Nederlands, maar elk ontwerp resulteert eigenlijk in een juweeltje. Japanners zouden er zelfs van kunnen leren. Bedrukte doosjes vinden graag hun weg bij:

  • Reclamebureaus
  • Communicatiebureaus
  • Mailing acties
  • Campagnes
  • Leveranciers van luxe producten


KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DOOSJES OP MAAT

Zoek je echter een degelijk en eenvoudig bedrukte doos dan weten we ook daar een slimme oplossing voor te bedenken.

Mooie bedrukte dozen zijn aandachttrekkers en verhogen indirect de waarde van de inhoud. Spring Packaging heeft daar de kennis voor in huis en natuurlijk het creatieve team dat o.a. bestaat uit verpakkingsontwikkelaars, drukexperts, materiaalkenners en grafische experts. Een opvallend mooi bedrukt doosje of doos zal bij influencers veel meer aandacht krijgen dan een standaard besteldienst verpakking. Als je bij een campagne een uitdagend mooi bedrukt doosje overhandig zal het op de eerste plaats met graagte worden aangenomen en bovendien zal het de nieuwsgierigheid naar de inhoud sterk vergroten. Dubbel voordeel dus.
Mogen we je een tip geven? Neem dan eens wat tijd om onze website te bezoeken. Je zult er veel nieuwe ideeën opdoen om de op een vriendelijke manier de aandacht van klanten te verwerven. Wil je liever direct informatie of advies? 

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Welke keuze maak jij?

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken.

Start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op