Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
Doosjesopmaat

Doosjes op maat

Ieder product dat we maken is bijzonder maar soms mag het nét even anders. Wil je opvallen, leent je product zich niet voor een standaard verpakking of heb je een speciale toepassing? Wij helpen je graag.

voorbeelden

Bruin onbedrukt golfkartonnen doosje..
Tasdoosje gemaakt van kraftkarton, full color en wit bedrukt, met uitsparing.
Envelopje met insteekkaart voor sieraden en omslag voor weekplanner, full color, foliedruk, mat karton.
Bedrukte pop-up display, full color bedrukt.
Massief kartonnen displaydoos voorzien van een op maat gemaakt interieur.
Golfkartonnen displaydoosje, voorzien van full color drukwerk.
Tailor made doosje voorzien van PMS drukwerk, mat laminaat, UV spotlak.
Foto 1: langsnaadverlijmd doosje/display met zweedse bodem.
Foto 2: Display doosje geopend d.m.v perforatieranden af te scheuren.
Hangtag doosje van golfkarton voorzien van bruin papier met PMS bedrukking.
Omslag voor kadobon, full color afgewerkt met mat laminaat.
Tailor made vouwkartonnen doosje voorzien van full color drukwerk.
Doos met deksel van grijsboard, naden afgewerkt met bruin tape, deksel foliedruk.

Doosjes op maat

Heb je een uniek product of wil je je product op een andere manier verpakken om je te onderscheiden? Dat vinden we interessant. We gaan graag met je in gesprek om een unieke bedrukte verpakking te ontwikkelen. We gaan dan samen met jou verkennen waar de grenzen liggen en bespreken op welke wijze we de ontwikkeling aanpakken. We hebben al honderden gesprekken gehad met klanten die allemaal op zoek zijn naar iets nieuws, die we hebben kunnen inspireren en waar we met succes een verpakking hebben ontwikkeld die past binnen het budget. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op op 076 5649911 of via info@budgetdoosjes.nl

Structureel ontwerp

Met structureel ontwerp wordt het ontwikkelen van de 3D vorm van de verpakking bedoelt. Het resultaat hiervan is een 3D model van de doos en een uitslagtekening. Deze tekening is de basis voor het grafische ontwerp. We hebben speciale software voor het tekenen van de dozen. Deze software sluit naadloos aan op de werkwijze van onze stansmes leveranciers. 
Met onze snijplotter kunnen we modellen snijden van de dozen. Zo kunnen we in iedere fase controledoosjes maken om zeker te zijn dat alles klopt. We kunnen uiteindelijk ook bedrukte samples maken die gebruikt kunnen worden als verkoopsamples (ook wel Salesforce Sample, beurssamples of mockups genoemd).

Grafisch ontwerp

Wanneer de vorm van de verpakking gereed is kan het ontwerp erin getekend worden. Onze creatieve mensen in de studio kunnen hierbij helpen. We zijn een creatief bedrijf en hebben al heel wat ontwerpen voor klanten gemaakt. We werken samen met specialisten. Van eerste concept tot drukklaar bestand, we kunnen het hele traject voor onze rekening nemen. Het is ook mogelijk om een ontwerp te maken dat aansluit op een bestaande huisstijl. 

Heb je wel de ideeën maar beschik je niet over de software om de bestanden op te maken? Ook dan helpen we je graag.

 

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken

start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

+31 76 564 99 11

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op