Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op

Aanlever specificaties

Om een goed resultaat te krijgen in druk is het belangrijk dat de bestanden aan een aantal voorwaarden voldoen. Uiteraard doen wij een technische controle op de bestanden maar als het in één keer goed aangeleverd kan worden voorkomt dat vertragingen. Moeilijk? Nee, maar wel belangrijk. 

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Voor iedere order is een correcte stanstekening nodig dat gebruikt wordt om het bestand op te maken. Bij het bestellen van de doosjes krijgt u kostenloos een correcte stanstekening van ons zodat het artwork en het uiteindelijke stansmes perfect op elkaar aansluiten. Bij het aanleveren van uw eigen mestekeningen kunnen wij niet garanderen dat het mes en het artwork op elkaar aansluiten.
Om de orders snel en efficiënt te kunnen verwerken vragen we u om de bestanden aan te leveren conform de onderstaande specificatie.

pdf van aanleverspecs download de aanleverspecificaties door op het icoon te kikken. 

Voor al het drukwerk kunt u aanleveren in de volgende Mac / PC bestanden:
- PDF/X-1a:2001
- 3 mm afloop aan alle randen bij aflopende bedrukking
- Tekst moet 2 mm van de snij- en rillijnen staan
- Alle fonts omzetten naar lettercontouren
- Afbeeldingen in CMYK (eurostandard coated) met resolutie van 300 dpi
- Steunkleuren of swatches uit de stanstekening dienen behouden te worden. Alle lijnen van het stansmes moeten in overdruk gezet worden indien deze bovenop het artwork ligt.

Hou rekening met de positie van de lijmflap en de sluiting van de doosjes. Meestal zitten zowel de lijmflap als de sluiting aan de achterzijde van het doosje.

Download een voorbeeld werktekening.

Uiteraard kunnen wij ook het ontwerp of de opmaak verzorgen, we doen dat snel en dan is het zeker in orde. We bespreken dit graag.

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

+31 76 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

+31 76 564 9912

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op