Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
Packaging Design

Packaging Design

Bij Budgetdoosjes.nl zijn we gespecialiseerd in Packaging Design. Zo kun jij met onze hulp de mooiste verpakkingen op maat ontwerpen.

  • Deskundig advies
  • Creatief en innovatief
  • Structureel ontwerp
  • Grafisch ontwerp

Inspiratie Packaging Design

Massief kartonnen doos met deksel, voorzien van UV spotlak en met kunststof siervorm die beplakt is met folie.
Massief kartonnen doos met deksel, binnendeksel perspex voorzien van zeefdruk.
Presentatie doosje voor nieuw product, lasersnijden en met PMS bedrukt.
Kraftdoosje voorzien van zeefdruk.
Kraftdoosje voorzien van zeefdruk. Doosje sluit d.m.v een elastiekje.
Langsnaad verlijmde dispenser doosje voorzien van full color drukwerk.
Tampondoosje verlijmd voorzien van 1 PMS kleur.
Bedrukt doosje gemaakt van PaperWise karton voor tomaten.
Presentatie doos van golfkarton voor een Dopper fles.
Family pack doosje van kraft karton met zeefdruk voor deodorant.

UNIEKE VERPAKKINGEN ONTWERPEN

Wanneer wij aan de slag gaan met jouw Packaging Design houden we ons met name bezig met structureel ontwerpen; de vorm van de verpakking. Hierbij houden we rekening met de toepassing, de verpakkingswijze, het product en de uitstraling.

Budgetdoosjes.nl is een onderdeel van Spring Creative Packaging. Spring Creative Packaging is een creatief bedrijf dat verpakkingen ontwerpt, ontwikkelt en levert. En dié creatieve roots groeien door in ons bedrijf. Zo ontwerpen wij unieke verpakkingen en zijn wij nooit klaar met het opdoen van ideeën en inspiratie.

We beseffen ons dat er veel keuzemomenten voorbijkomen tijdens jouw Packaging Design traject. Daarom adviseren en begeleiden we jou als klant op de beste manieren.

PACKAGING DESIGN BIJ BUDGETDOOSJES.NL

Ben je benieuwd naar het traject waarin we jouw verpakkingen of verzenddoos ontwerpen? Daar geven we je graag wat extra inzicht in. Tijdens het proces van Packaging Design ondernemen we de volgende stappen:

  • Na een eerste bespreking maken we vrijblijvend een offerte waarin we duidelijk beschrijven wat we gaan uitvoeren en wat de kosten zijn.
  • Daarna starten we met het ontwerpen van jouw verpakking, hoe dat traject eruit ziet is uiteraard afhankelijk van de opdracht.
  • Het project delen we op in verschillende fases zodat we de deeltrajecten duidelijk afkaderen.
  • Als eindresultaat van het Packaging Design leveren we een fysiek model op inclusief de werktekeningen. Deze worden eigendom van de opdrachtgever.

VERPAKKINGEN ONTWERPEN MET 3D MODELLING

Één van de tools die we gebruiken is een 3D model waarbij we het model in het scherm kunnen draaien en een foto realistische weergave kunnen simuleren. Dit geeft in alle fases van het Packaging Design proces een goed beeld waardoor keuzes sneller, doelmatiger en gebaseerd op meer informatie gemaakt kunnen worden. 

 

PRODUCTIE BIJ BUDGETDOOSJES.NL

Indien gewenst maken we na het ontwerpen van jouw verpakkingen natuurlijk de doosjes. Het is goed om te weten dat we bij het ontwerpen van de verpakkingen niet expliciet rekening houden met de productie van het ontwerp. Dit zou ons namelijk kunnen beperken bij het ontwikkelen van een uniek Packaging Design. Je bent als opdrachtgever dan ook vrij om de doosjes elders te laten produceren. Wij zijn zelfs bereid om je daarin te begeleiden.

KOSTEN

De projecten die we aannemen zijn meestal uitvoerbaar in een aantal dagdelen, varierend van 4 tot 24 uur. Ons uurtarief is € 75,00. Meestal maken we en vaste prijs, zo weet iedereen waar ze aan toe zijn. 

GESPECIALISEERD IN PACKAGING DESIGN

Bij Budgetdoosjes.nl hebben we een grote passie voor Packaging Design. We zijn dan ook trots op het feit dat we als runner-up voor de NL Packaging Awards 2018 geëindigd zijn. Dit met de verpakking voor Nuud care deodorant. Deze mooie prestatie hebben wij met name te danken aan de fijne samenwerking met Nuud en het vertrouwen dat zij ons gegeven hebben tijdens het ontwikkelen en ontwerpen van de verpakking. 

JOUW VERPAKKINGEN ONTWERPEN

Ben je geïnspireerd en wil je jouw verpakking laten ontwerpen bij Budgetdoosjes.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar pieter. Je kunt ook mailen naar pieter@budgetdoosjes.nl.

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken.

Start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

+31 76 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

+31 76 564 9912

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op