Voor ieder budget de beste oplossing
Onzeklanten

Onze klanten

We zijn trots op ons klantenbestand dat varieert van aanstaande ouders die een geboortedoosje willen tot ambiteuze start ups, reclamebureau’s, multinationals die voor hun idee een fantastische verpakking zoeken. Samen met onze klanten gaan we de uitdaging aan om het mooiste doosje te creëren voor hun product.

We nodigen al onze klanten uit om een stukje te schrijven en een foto te sturen zodat we dat hier kunnen plaatsen. Dit kun je sturen naar inspiratie@budgetdoosjes.nl

NUUD CARE

www.nuud.care

 
Lennebelle growbloomLennebelle daydreamersLennebelle Nest
LENNEBELLE
 
Inmiddels werken we alweer ruim 3 jaar met Budgetdoosjes tot onze grote tevredenheid. Vanaf het begin is het contact heel prettig en efficient. Van het meedenken met het ontwerp/papierkeuze, het helpen met aanleveren tot en met de service achteraf.
Tevens veel complimenten gehad over de doosjes en meerder keren Budgetdoosjes aangeraden als fijne partner voor verpakkingen.
 
Lenneke Kooijman

Massief kartonnen doosjes voor Amnesty International

In opdracht van Matise voor Amnesty International

"Bedankt voor jullie goede werk voor Amnesty. We hebben gisteren de winkel geopend en iedereen is laaiend enthousiast over de kwaliteit van jullie werk. Ontzettend bedankt! Op www.wereldvredestore.nl kunnen jullie het resultaat zien van jullie werk!"

 
Tim Borst

 

 Mobeye waterguardMobeye panic buttonMobeye powerguardMobeye thermoguard

MOBEYE

Zodra onze klant de verpakkingsdoos in handen krijgt, is de eerste indruk gemaakt. De mensen achter Budgetdoosjes begrijpen dit. Pieter en zijn team denken actief mee over alle facetten van het in elkaar zetten in de productie tot aan de klantbeleving bij het uitpakken. Het ontwerp is solide en eenvoudig en is er goed meegedacht over de papiersoort om de milieudruk te verminderen. En ten slotte doen ze wat ze beloven; bij iedere productierun worden controles uitgevoerd, de levertijden worden goed nagekomen en de communicatie is goed. We zijn al ruim 6 jaar een tevreden klant.

Martine Pelser
www.mobeye.eu

Massieve doos met deksel en interieur van vouwkarton

BRNDZ

"Zojuist zijn de doosjes binnen gekomen!
Echt.. wat een vakwerk!! Super tof om te zien hoe strak, precies en gedetailleerd jullie de doosjes hebben gemaakt!
Mooier als we hadden gehoopt;)! Wij zijn helemaal happy en komen voor een volgende opdracht zeker bij jullie terug!!

Bedankt voor jullie service en kwaliteit!"

www.brndz.nl

 

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.30 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.30 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op