Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op
Verzenddoos

Verzenddoos

Een klepdekseldoos van golfkarton is de ideale verzendverpakking en geeft je tevens de mogelijkheid je producten op een mooie manier te presenteren en veilig te versturen.

  • verschillende soorten van veredeling mogelijk
  • optie: interieur op maat gemaakt
  • plat en ongevouwen geleverd
  • gemakkelijk in elkaar te zetten en op te bergen

voorbeelden

Golfkartonnen bedrukte verzenddoos voor o.a. kleding.
Golkartonnen bedrukte verzenddoos met een op maat gemaakt interieur voor een mailing.
Bedrukte golfkartonnen verzenddoos, full color en afgewerkt met hoogglans laminaat.
Golfkartonnen verzenddoos voor brievenbus, full color dubbelzijdig bedrukt.
Verzenddoos golfkarton, full color bedrukking, hoogglans laminaat.
Golfkartonnen verzenddoos gecacheerd met bruin papier voorzien van full color drukwerk.

Als basis gebruiken we wit of bruin golfkarton. Wil je een frisse bedrukking en bijvoorbeeld gebruik maken van foto’s, is het belangrijk een bepaalde PMS kleur te hebben of wil je gewoon een mooie witte doos, dan is de keuze voor een wit golfkarton logisch.
Wil je een stoerder ontwerp en zoek je een doos met een industrieel karakter, dan kun je met bruin golfkarton veel kanten op. Hoewel kleuren op bruin golfkarton wat donkerder tonen kun je in het ontwerp echt wel met kleur werken. Door wit onder de kleuren te drukken tonen ze nog wat frisser. We adviseren je hier graag over zodat het ontwerp goed tot zijn recht komt.

Zeefdruk voor frisse kleuren op bruin golfkarton

Wil je écht een doos met karakter, met bruin karton en krachtige kleuren en dekkende wit? Dan biedt zeefdruk dé oplossing. Met zeefdruk drukken we dekkende inkten op het karton zodat ook op donkere kartonsoorten gedrukt kan worden. Het is dan ook mogelijk om op zwart papier te drukken of direct op bruin golfkarton.

Afwerking van de verzenddoos

Door de dikte (ca 1,5mm) van het golfkarton ontstaat er spanning in het drukwerk bij het vouwen. Daardoor kan het opperlvak van het papier breken op de vouwlijnen wat zichtbaar wordt als een breuk in het drukwerk. Hoe donkerder de kleur, hoe beter het te zien is.
Dit is te voorkomen door de doos te lamineren. We lijmen dan een flinterdun laagje kunststof op het papier. Dit beschermt het drukwerk zodat de doos duurzamer wordt. Er is keuze uit diverse soorten laminaten waaronder glans, mat en soft touche. Zo krijg je een nog luxere uitstraling die past bij je product.

Interieur op maat voor in de verzenddoos

We kunnen een interieur op maat bijleveren zodat de producten netjes op hun plek blijven liggen en zo beter beschermd worden. Dit interieur kan zowel in karton als in schuim uitgevoerd worden. Kijk hier voor meer informatie over interieurs.

Afmetingen

Er zijn standaard afmetingen beschikbaar die geschikt zijn voor het verzenden van producten. We hebben brievenbusdozen in onder andere A6, A5 en A4 formaat en diverse dozen voor grotere producten. Natuurlijk kunnen we je verzenddoos ook op maat maken. Tevens kunnen we dozen uitvoeren met een dubbelzijdig tape en scheurstrip zodat je zeker weet dat de doos niet geopend wordt.

Plano geleverd

De dozen worden plat en ongevouwen geleverd, dit noemen we plano. Dit heeft als voordeel dat er weinig ruimte nodig is voor het opslaan van de dozen. Door de constructie én het materiaal zijn de dozen erg gemakkelijk en snel in elkaar te zetten.

Fulfillment

Indien gewenst kunnen wij bij een Direct Mail actie ook het inpakken en verzenden regelen. Naast de dozen kunnen we ook het overige drukwerk regelen en nemen we graag de zorg uit handen. 

Tip! Vraag een offerte aan via ons formulier of neem contact met ons op.

Keuzehulp

Weet je nog niet welk type doosje het beste geschikt is? Gebruik onze keuzehulp. Aan de hand van duidelijke vragen en voorbeelden helpen we je een keuze te maken.

start de keuzehulp

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

+31 76 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

+31 76 564 9912

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op