Voor ieder budget de beste oplossing
Bekijk onze nieuwste designs op

DTP studio

Bij Budgetdoosjes hebben we natuurlijk onze eigen DTP studio met de nieuwste opmaak software. Onze DTP’ers zijn gespecialiseerd in het opmaken van drukwerk voor verpakkingen.

Golfkartonnen bedrukte doos voor Dopper.
Bruin golfkartonnen toonbank display met bedrukte topkaart.
Bedrukte doosjes met foam inlay.
Luxe doos van massief karton met foam inlay.
Bedrukte koffiedoosjes gemaakt van PaperWise karton bedrukt met bio inkten.

Bij Budgetdoosjes hebben we natuurlijk onze eigen DTP studio met de nieuwste opmaak software. Onze DTP’ers zijn gespecialiseerd in het opmaken van drukwerk voor verpakkingen. Wij controleren of de bestanden die je hebt aangeleverd correct zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan nemen onze experts contact met je op.

Mocht je dan zelf er niet uitkomen dan kunnen we je hierbij helpen.  Je kunt ook contact met ons opnemen als je misschien zelf al een idee hebt hoe je verpakking eruit moet komen te zien maar je hebt geen kennis of software voor het maken ervan. Ook dan kunnen wij jou zeker helpen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes in de werktekening wordt geplaatst zodat het foutloos gedrukt kan worden.

Ook als je de doosjes niet bij ons besteld kun je bij ons terecht voor opmaken of drukklaar maken van je bestanden. Wil je jouw bestanden drukklaar laten maken door ons neem dan contact met ons op. We maken graag een offerte voor jou.

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

+31 76 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

+31 76 564 9912

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl
Neem direct contact op