Voor ieder budget de beste oplossing

Dozen van golfkarton

Zoek je een mooie doos om je producten in te beschermen, te verzenden of te presenteren? Denk dan eens aan een golfkartonnen doos. Wij kunnen die ook in kleinere aantallen heel concurerend aanbieden.

De dozen kunnen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde bedrukt worden. Het materiaal waarop we drukken is altijd wit. Zo komen de kleuren mooi uit.

Een doos met karakter

Door gebruik te maken van bruin kraftkarton in combinatie met een bedrukking aan de binnenzijde krijgt de doos een heel eigen karakter. Een combinatie met een sticker aan de buitenzijde is uiteraard ook mogelijk.

Beschermen tegen vuil en vocht

Bij donkere kleuren of een all over bedrukking adviseren we om de dozen te voorzien van een laminaat. Dit is een kunststof laagje dat het papier beschermt tegen vuil, vocht en ervoor zorgt dat de doos langer mooi blijft. Er kan gekozen worden voor mat of glanzend laminaat maar ook voor een structuur of een soft touch laminaat.

Interieur

Om het product te fixeren en ervoor te zorgen dat het niet rammelt kunnen we een interieur maken. Dit kan van Polyether schuim of in karton.
Voordeel van schuim is dat het relatief goedkoop is gemakkelijk is in gebruik. Het neemt echter wel veel ruimte in om het op te slaan. Voordeel van een kartonnen interieur is dat het bedrukbaar is en weinig ruimte inneemt. Een interieur van karton moet echter wel gevouwen worden wat iets meer tijd kost.

Sluiting

De dozen kunnen op verschillende manieren gesloten worden om te voorkomen dat ze ongewild open gaan. Moet een doos echt verzegeld worden dan kunnen we een dubbelzijdig tape aanbrengen op de klep in combinatie met een scheurperforatie. De doos zal dan echt met een perforatie opengescheurd moeten worden. Het kan ook gewoon met een sluitlipje of een insteekdeksel. In principe is alles mogelijk.

Foto's van dozen van golfkarton

Verzenddoos van golfkarton
Verzenddoos van golfkarton, bedrukt in full color

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van golfkarton? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact over golfkartonnen dozen

Bel ons

ma t/m do 08.30 - 17.30 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

076 564 99 11

App ons

ma t/m do 08.30 - 17.30 uur
vrijdag 8.30 - 16.00 uur

06 82 34 81 32

Mail ons

met al je vragen over doosjes.

info@budgetdoosjes.nl